Individuele bijlessen

Hannah (havo 3): “Liselot is heel fijn om mee te werken omdat ze alles heel keurig en rustig uitlegt. Ze heeft heel veel geduld, het is namelijk niet erg als je heel lang nadenkt over het uitrekenen van (b.v.) 18/3 = ? . Dankzij Liselot haal ik voldoendes en als ik een onvoldoende haal, ligt dat heel dicht bij een voldoende”

Soraya (groep 7/8): “Ik wil zeggen waar ik heel veel aan had. Waren die trucjes die je me gaf daar had ik veel aan met die getallenlijn en die strookjes van breuken. Het gaat gewoon veel makkelijker. Als je het even niet meer weet kan je gewoon die hulplijnen gebruiken.
Het leuke aan al die lessen was ook. Stel je hebt niet veel zin om te rekenen. Wat jij doet is het leuker maken met bijvoorbeeld het monopolyspel dan heb je er veel meer zin in.
Dat vond ik erg leuk en zoals dat delen dat jij een som bedacht en ik het som moest opschrijven en aan het eind mocht ik er een voor jou bedenken.
Erg gezelig ook met het kletsen over school met thee en niet te vergeten koekjes erbij. Ik wil nog iets zeggen het was leerzaam en erg leuk ik wil je heel erg bedanken voor alles wat je me hebt geleerd. BEDANKT!!!!!!!!!!!

Al jaren geef ik bijles. Aan leerlingen van de basisschool en van de middelbare school en natuurlijk aan pabostudenten die zich voorbereiden op de rekentoets, tegenwoordig WisCAT.

Dat gebeurt meestal in de avonduren bij mij thuis in Delft. De eerste les of lessen worden gebruikt om erachter te komen waar de problemen precies zitten en in de daarop volgende lessen werken we aan die problemen.

Ik volg met sommige bijlesleerlingen het boek dat ze op school gebruiken, met anderen maak ik een apart programmaatje. Sommige leerlingen komen zelf steeds met vragen en knelpunten, voor anderen maak ik kleine testvragen. En een enkele keer geef ik huiswerk mee om zelfstandig nog extra te oefenen.

Neem contact op als je meer informatie wilt hebben over de mogelijkheden en de kosten.